Rubens Barn Cosmos: Cloudy

399 kr

Cloudy


Lämplig ålder: Alla åldrar


Längd: ca 38 cm


Vikt: ca 500 g


Hej! Jag heter Cloudy och bor på ett moln! Jag kan leka med dig och vara din vän!


Cloudy, är en liten änglafröjd! Betagande ler hon med ett soligt leende, som charmar både stora och små. Hennes himmelsblå broderade ögon är omsorgsfullt fastsatta i hennes barnsligt rundade ansikte med svagt rosafärgade kinder. Ögonfransarna är långa och hon har en liten söt uppnäsa i sitt ansikte.


Hennes hår är solgult och smålockigt. Materialet är ljuvligt mjuk polyester. Hon har två små runda hårtofsar med vita rosetter högt uppe på sitt huvud. Cloudys kläder är sydda i olika kvaliteter av polyester. Hon bär en bedårande ljusblå klockad klänning vars mönster består av pyttesmå vita moln. Klänningens nederkant är ett ”molnliknande” tyg i teddy. På klänningens ryggparti sitter två bedårande vita vingar i samma material. Klänningens korta ärmar är sydda av velour i blått och på klänningens framstycke Sitter en rund blå applikation i samma blåa färg som på ärmarna. I rundeln ser man ett vitt moln som har broderade detaljer i svart, bestående av leende ögon och glad mun. Klänningen stängs med kardborreband i rygg. Cloudys trosor har samma molnmönstrade tyg som klänningen med resår i midja och benslut.


Alla dockor i Cosmos serien är tillverkade av mjukaste polyesterfleece och fyllda med skön polyestervadd. Dockorna har extra granulat i baken som gör att dom sitter bra utan stöd.


Cloudys garderob kan utökas med alla extrakläder som passar både Little Rubens- och Cosmosdockorna.